Fotoblogg

Introduction

Kategori: Personal

Hej! Jag ser att jag har några läsare iallafall, vilket gör mig glad! Tänkte att jag skulle göra en liten presentation av mig själv, så att ni som inte känner mig får en liten aning om vem jag är!
 
Jag kan ju börja med att säga att jag är norrlänning, har bott på samma lilla ställe i hela mitt liv. Jag fyller 17 år i april, och går just nu första året på gymnasiet via distans, samhällsvetenskapliga linjen. Efter gymnasiet skulle jag vilja vidareutbilda mig till fotograf, och det är helst det som jag vill jobba med! 
 
Några intressen som jag har förutom att fota är att lyssna på musik och läsa böcker, har även en rent nördig passion för Sagan om ringen och har sett de filmerna hur många gånger som helst! 
 
På den här bloggen kommer jag främst att lägga upp bilder som jag tagit, och eftersom att jag är helt död på modefronten så kommer jag inte att blogga om det! :) 
 
Har fått önskemål om att lägga ut bilder på mig själv här, så det är precis vad jag tänker göra! Alla utom den översta är tagna av min syster!:)
 
 
 
Nikon D3200 + Nikkor 18-55 f/3.5-5.6
 
 
 
Kommentera inlägget här: