Fotoblogg

Bilder från idag + veckans musiktips

Kategori: Foto - Barn, Foto - Natur, Foto - Övrigt, Musiktips

Usch vad dålig jag har varit på att blogga den här veckan! :/ Men å andra sidan så hade jag aldrig för avsikt att blogga precis varje dag när jag startade bloggen, det var mer att "jag provar väl och ser hur det går"! :)
 
Jag trodde inte att jag skulle få så pass många läsare, men det är ju jättekul, tack såå mycket för att ni läser! :) 
 
Nu ikväll såg jag och syrran färdigt den sista Sagan om ringen-filmen och vill bara grina nu, haha! Nä men seriöst, varför är den så tragisk?? Kan ingen skriva en fortsättning åt mig?? ;) Det vart ju inte under lovet, men vi hann ju iallafall börja innan lovet var slut, bättre sent än aldrig.. :) Jag vet att det antagligen inte är någon som bryr sig om detta, men ni blev ju ändå förvarnade om min nördiga passion ;)
 
Nåväl, här kommer veckans musiktips:
BarlowGirl's låt Never AloneDen första låten jag hörde av BarlowGirl, föll för deras musik direkt! Ett annat stort plus är att min enda kvinnliga basförebild var sångare (och basist såklart) i det bandet, finns inte så många att se upp till, som jag känner till! När jag först hörde deras namn så tyckte jag att det lät mesigt, men de här tre tuffa kvinnorna är allt annat än mesiga! :)
Genre: Alternativ rock.
 
Enjoy! 
 
Dagens bilder kommer här!
 
 
 
Och här kommer några från den dagen som jag gick omkring och fotade allt möjligt, bara för att de passar min (typ)  största aktivitet idag! ;) Jag tycker att de är väldigt vackra, för att vara filmfodral.. :)
 
 
Kommentera inlägget här: